hej igen :)

jag har inte så mycket att klaga på den här veckan ;). har monterat trampolinen hos värdfamiljen :D
Théo hoppar trampolin iförd sovsäck, fråga inte varfifrån han fick idén. foto: jag :)

det är sommar här och vi har börjat med klättring på idrotten.. vidden av allt männsikan har uppfunnit för att ge sej själv hjärtklappning slutar aldrig att förvåna mej, men det är ändå (med ä mamma, right?) feeeeett fint. jag gillar känslan av att man kan ramla ner och dö (även om idén att dö i sej inte tilltalar mej särkskilt mycket). vi klättrar på värsta skitstora väggen i högstadieskolan intill gymnasiet där jag går. känns värsta lyxigt, jag vill också ha en klättervägg.

har sett film med filmklubben i plugget ocskå. en annan grej som aldrig slutar att förvåna mej är min svaghet för fullständigt obegripliga, kulturella filmer. denna vecka såg vi Tu ne tuera point (alltså, det femte, öh vad heter "commandement" på svenska? - Du skall icke döda), en polsk, ful, hjärtskärande historia. fast eftersom att min hjärna är defekt tyckte jag förstås att den var mästerlig. det är fett kul efteråt när vi ska diskutera och filosofiläraren som driver filmklubben spårar ur i sina intellektuella diskussioner.. :P i Frankrike har alla filosofi på gymnasiet. jag är avundsjuk.

på cirkusen försöker vi förbereda föreställningen till 13-15 maj, men alla har alldeles för många och alldeles för olika idéer... stön. fast jag har hittat en ny Passion: la roue cyr. detr är jättesvårt förstås, just därför... men jag kan snurra tre varv nu!
 
inte jag! foto: Google...

de jag (försöker, iaf) sätter ihop föreställning med. jag upp-och-ner längst till höger! foto: Jarek, min polska akrobatiktränare :PKommentarer
Postat av: Anja

Fantastiska bilder! Studsmattan/sovsäcks-Theo...

:)

Mera bilder på Ellen tack! Be någon annan...

Moriz letar efter dig på bilderna.

P&K Slumnäs 51

Vi har eldat grenar hela dagen. +21gr (är inte GRRR)

2011-04-16 @ 17:54:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0